Tartalom betöltése...
image-01

A kedvezményezett neve: Correx-Art Kft.

 

A fejlesztés tárgya, célja: Correx-Art Kft kapacitásbővítése

 

A támogatás összege: 39 600 000 Ft

 

A projekt:

A Correx-Art Kft. eddigi sikereit a minőségi, rövid határidővel elkészülő megrendelések és a hozzáértő szakemberek hozták. Az elnyert támogatásnak köszönhetően ezt a tendenciát tovább képesek biztosítani ügyfeleik számára.

A projekt keretein belül beszerzésre került 1 db PowerBend Professional 3200 / 3.0 Hajlítógép. A hajlító gép a hagyományos élhajlítástól teljesen eltérő megoldással képes létrehozni azokat a formákat, amik meghatározzák egy adott berendezés arculatát. A hegesztőgép segítségével a varratok kialakítása láthatatlan marad, ezzel letisztult formavilág és ízléses kialakítás valósítható meg.

Továbbá, a támogatásnak köszönhetően egy 59,940 kWp csúcsteljesítményű napelemes rendszer került telepítésre a cég telephelyén. Valamint munkavállalóik számára biztosították a képzés lehetőségét, egy alkalmazottjuk Minőségügyi munkatárs + belső munkaügyi auditor képzésen vett részt.

A gép megvásárlásával új lehetőségek nyíltak a vállalkozás számára, a minőségi javulás miatt új, német bútorgyártó cégekhez tudnak majd beszállítani, ami egy stabilitást és nagy árbevétel növekedést fog jelenteni a Correx-Art Kft-nél hosszú távon.

 

A projekt befejezési dátuma: 2023.04.13.
 

Pályázati azonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02352